Hoe je haar er beter uit te laten zien

Kapper Rotterdam West

Dof kapsel

Duffe kapsels zijn het gevolg van haaruitval. Het woord is ontstaan uit de samenvoeging van de woorden “dolt” en “look”. Het resultaat is een haardos die er niet uitziet en niet rond aanvoelt. Het ideale kapsel voor een persoon met dit probleem is een kapsel dat: precies, licht en handelbaar is.

Het kapsel moet de tinten van de huid weergeven. De kleur van het haar is de aanvulling op de kleur van de huid. De bakkebaarden en de bovenkant van het hoofd zijn de universele elementen die het kapsel bepalen. De bakkebaarden bepalen of het haar levendig, nonchalant, kwiek of droevig is. De hoogte van de kruin vermindert het contrast en benadrukt het vlees van het gezicht. Elke persoon heeft andere wenkbrauwen en haarlijnen, dus het kapsel moet bij deze kenmerken passen. Vaak worden ze gepland met behulp van de digitale technologie.

Mensen met ronde gezichten hebben de neiging om te proberen elk hoekig kenmerk uit hun gezicht te verwijderen. Ronde gezichten zijn vaak vol en hebben grote, lange ogen. Het doel is om een illusie van kleiner worden te creëren. Lange coupes aan de voorkant en korte coupes aan de achterkant zijn ideaal. Mensen met vierkante gezichten willen brede vormen maken en dus wordt er extra breedte toegevoegd aan de zijkanten en achterkant. De Mohawk is een oerkapsel voor mannen met een vierkant gezicht. Het biedt een gemakkelijke manier om een hoekig gezicht te verhullen.

Mensen met een hartvormig gezicht hebben de neiging tot gevoelloosheid in hun ogen en bredere gezichten. Het is belangrijk om niet de indruk van breedte aan het voorhoofd te geven, dus vermijd korte coupes en aspectcoupes zoals de ‘effortless bob’. Het haar moet langer worden gehouden aan de voorkant om het gezicht over de ogen te brengen, en een brede blik op het voorhoofd te geven. De zijkanten moeten kort worden gehouden om op een smalle strook te lijken.

Mensen met een diamantgezicht hebben een smalle kin en een brede kaak. De eerste stap om een ruitengezicht te verbergen is de aandacht te vestigen op de mond door deze breder te laten lijken. De bakkebaarden moeten horizontaal zijn en naar beneden worden gekamd. Ten tweede moeten verticale lijnen worden getrokken tussen de tanden. De laatste stap is het omlijnen van de lippen met een lippotlood en vervolgens het aanbrengen van een bijpassende lippenstift.

Mensen met bejubelde ogen hebben de neiging om kleinere ogen te hebben. De nadruk moet liggen op de ogen, want dat is het belangrijkste middel om iemand groter te doen lijken. De bakkebaarden moeten lang zijn en gemixt in een stijl die lijkt op die van een pompadour. Het achterste deel van het haar moet een beetje rommelig zijn om de ogen in evenwicht te brengen.

Welke stijl je ook kiest, het is essentieel dat je met je haar kunt spelen. Enkele goede manieren om dit te doen zijn verschillende secties van het haar samen te binden en krullen of golven te creëren. De meer avontuurlijke stijlen kunnen veel plezier beleven aan het doen van de ‘golven’ en de ‘LLOWNOT’.

Het is belangrijk om te onthouden dat de grootte van de pony moet worden afgestemd op uw gezicht. Dit is ook belangrijk om te voorkomen dat het gezicht te groot lijkt. Als uw gezicht bijvoorbeeld smal is, kunt u uw kaak breder laten lijken door het haar met een paar haarspelden uit het gezicht te trekken.

Natuurlijk zit er veel plezier in de selectie. Het plezier kan komen in de creativiteit. Je bent in staat om elke dag een andere stijl te maken. Elke dag, bent u in staat om uw haar er beter uit te laten zien. Je bent ook in staat om je haar te laten lijken op dat van je favoriete beroemdheid of Hollywood-icoon.

Het is belangrijk dat u een kapper of kapster gebruikt om het kapsel te krijgen dat u wilt. Zij zijn niet alleen in staat om het haar groter te maken en er beter uit te laten zien, maar zij zijn ook in staat om u een paar tips te leren die zullen helpen om uw haar er nog beter uit te laten zien. Ze kunnen je ook vertellen of je haar sterk genoeg is om de stijl die je wilt te behouden.

Last but not least moet u, net als bij alles, voorzorgsmaatregelen nemen om schade aan uw haar te voorkomen. Net zoals je je huid beschermt tegen de zon, moet je ook je haar beschermen tegen de hitte en het licht. Gebruik een beschermend serum of spray om het haar frontaal te helpen tegen de hitteschade die door het licht kan worden veroorzaakt.

Lees meer

Beautysalon 
Pedicure