Hoe krijg je de nieuwste kapsels

kapsels

Poederen betekent niet dat je je pincet en wegwerpsponsjes moet weggooien. Je kunt de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen behouden met een pincet en een wegwerpsponsje gebruiken. Vermijd alsjeblieft het sponsje! Weet je, er zijn een aantal goede redenen om een sponsje te sparen, maar het feit blijft dat een wegwerpsponsje niet je beste vriend is.

Wanneer je make-up doet, zoek dan een wenkbrauwpotlood waarvan de kleur het dichtst bij je wenkbrauwkleur ligt. Zorg ervoor dat het potlood stevig en schuin van vorm is en geen open uiteinde heeft – dit kan het breken van de schacht veroorzaken. Ik ben geen voorstander van het gebruik van een potlood om schaarse wenkbrauwen in te vullen, omdat het moeilijk is om te doen en kan eindigen in zichtbare vegen.

Het is het makkelijkst om dunne wenkbrauwen op te vullen op de plekken waar het haar het donkerst is. Als je lichte tot medium wenkbrauwen opvult, dep dan een beetje poeder onderin de wenkbrauw om te helpen blenden. Eén tot twee wenkbrauwen zijn genoeg voor de dag – meer is overdreven.

Tips #3: Werken met poederblush

Poedervormige blush is het gereedschap waarmee je het effect van een natuurlijke kleur op je wangen creëert. Door de samenstelling kan poederblush met een vochtig sponsje worden gemengd om een zacht bronzer-effect te creëren. Poederblush kan een bucks Kenra blush of soortgelijke merken vervangen.

Tips #4: Hoe bereik je een natuurlijke gloed?

Glinsterende oogschaduw is de derde strategie bij het creëren van een natuurlijke gloed. Glinsterende oogschaduw kan het beste worden aangebracht als een verlengstuk van je oogschaduwontwerp. Het doel is om je oogschaduw een stralende textuur te laten creëren, niet er uit te laten zien als glitter.

Er zijn twee plekken waar je glinsterende oogschaduw moet aanbrengen: de plooi en het wenkbrauwbot.

Tips #5: Je oogschaduw make-up aanvullen met wangkleur

Gebruik een blush in een kleur die lijkt op de kleur van je wangen en breng deze lichtjes aan op de appeltjes van je wangen. Dit zorgt voor een natuurlijk lijkende gloed, helderder dan je eigen wangkleur.

Tips #6: Verspil je wenkbrauwkleur niet

Wimpers zijn op zichzelf al een prachtige schoonheid. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met volle, dikke en perfect gevormde wenkbrauwen. Zonder goede wenkbrauwen zijn we afgeleefd. Gelukkig kan wenkbrauwpoeder helpen om je wenkbrauwen vorm te geven en in te vullen. Breng het lichtjes aan en strijk het dan glad met je vingers. Nu is het tijd om een beetje concealer rond je ogen aan te brengen. Meestal is dit ’s avonds voldoende om donkere kringen onder de ogen te camoufleren en je wenkbrauwen in te kleuren.

Tips #7: Geef body aan je haar Pomade Rotterdam

Het toevoegen van haar aan je dunne manen is eenvoudig, maar effectief. Met hairextensions kun je haar hebben dat naar buiten groeit en volume en lengte toevoegt aan je natuurlijke haar.

Er zijn twee soorten hairextensions:

Het eerste type is een ingenaaide hair weave, meestal gedragen door vrouwen. De weave wordt in een klein deel van uw haar genaaid, waardoor het er natuurlijk uitziet. De tweede methode is een “klem” stijl. Het haar wordt met een tangetje aan je hoofd vastgemaakt en zo vastgemaakt dat het er natuurlijk uitziet.

En natuurlijk zijn er nog talloze andere methoden. Enkele van de nieuwste zijn het gebruik van een gel die reageert met de kleur van je haar en het er mooi uit laat zien. Er zijn clip in hair extensions, die gemakkelijker te plaatsen zijn, en sommige die pijnloos zijn en weinig moeite kosten om aan te brengen.

Het geheim om de nieuwste kapsels te krijgen is om plezier te hebben, en ermee te experimenteren. Je kunt honderden euro’s uitgeven om je haar elke maand te doen, of voor een aantrekkelijke speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een bruiloft, en het dan opnieuw proberen voor een andere bruiloft. experimenteren betekent niet dat je genoegen moet nemen met iets dat je niet leuk vindt. En vergeet natuurlijk niet de mensen die je hebben doen kiezen om deze ingreep te laten doen, in hemelsnaam!