Manicure

Biab is een nail art die steeds populairder wordt en waarbij op artistieke wijze gekleurde polenta op de vingernagels wordt aangebracht. Nagelkunst kan al uw favoriete nagelkleuren en -organen bevatten. Voor het vullen van nagels kun je een tandenstoker, penseel, doos, stok, viltstift en zelfs een DNA-streng gebruiken.

Manicure Delft

Nagels op verschillende manieren vullen:

Meestal wordt nail art voor de lol gedaan. Weinigen worden serieus nagestreefd en weinigen raken geobsedeerd door nail art. Onder degenen die geobsedeerd zijn, wordt nail art beschouwd als een coole kunst. Aangezien het basisconcept bestaat uit het schilderen en samensmelten van dingen op je nagels, is het technisch mogelijk om seratonine op je nagels te trekken om ze er donker uit te laten zien. Wees voorzichtig, want je weet nooit precies hoeveel je je penseel in je gel of acrylvloeistof doopt en gebruik nooit hetzelfde penseel om opnieuw te dippen, omdat de lijm aan het penseel kan blijven plakken en je bleke handen zult hebben.

De meeste nagelontwerpen kunnen enkele haarlokken zijn of kunnen worden gemaakt als een lint met Stop Cutting Hairamiinationuts (haarkleuring) componenten. Nagelkunst kan ook worden gedaan als strassteentjes met een van de weinige mensen die een beetje extra kosten niet erg vinden. Voor degenen die willen, kan nail art een grote hit zijn als het correct wordt gedaan. Het is ook geweldig voor kinderen vanaf acht jaar.

Ideeën en motieven kunnen online en via internet worden bekeken. Als je eenmaal hebt besloten welk ontwerp je wilt, bespreken jij en je stylisten welke lokken je moet gebruiken en hoe je ze kunt mengen voor een bepaalde look.

Het grootste voordeel van nail art is dat je zelf kunt bepalen welke look je wilt en wanneer je de lokken aanbrengt. Alle details zijn volledig binnen handbereik. Als je het uiterlijk niet leuk vindt, kun je het op elk gewenst moment veranderen. Als u van gedachten verandert wanneer u zich verveelt met het uiterlijk, kunt u altijd naar oudere versies van hetzelfde ontwerp kijken om een ​​beter beeld te krijgen van hoe uw versie eruit zou zien.

Ook zijn er verschillende cognac uitvoeringen van de nagels. Je kunt gaan voor cognac french nagels, of je kunt voor zebranagels gaan.

Nadat je deze nagels onder de knie hebt, kunnen ze dienen als een geweldige vuller voor elke hand of nagel. Ze zijn perfect voor een cadeau, ze zijn ook geweldige keuzes voor scrapbooking en ook voor stakingen.

Er zijn verschillende manieren om je kleuren te kiezen. Nageldemonstratiekleuren kunnen potlood, gels, acryl en keukengerei zijn. De gebruiksvoorwerpen kunnen worden gebruikt voor de voeten of tenen, de acryl voor nagels. Je nagelstyliste helpt je bij het kiezen van het nagelgereedschap dat geschikt is voor je nagels.

Voordat je je kleuren kiest, moet je plannen hoe je je french nail gaat maken. Als je een uitgebreide wilt, kun je gels kiezen. Als u een eenvoudige wilt, kiest u een acrylbasis en poedercoating.

Breng de kleuren aan met donkere nagellak en breng een uv-topcoat aan om je mengsel te verzegelen. Als je met airbrush werkt, stel dan je kleuren in met airbrush. Gebruik een airbrushpistool om je kleur aan te brengen en bestuif het met talk nadat het droog is. Je volgende stap zou zijn om een ​​exfoliërend lichaamsmasker toe te voegen. Als je dat gedaan hebt, kan je nagellak er op gespoten worden.

French manicure is zo gemakkelijk te doen, maar is zo zorgvuldig in de details. Het vergt geduld en veel oefening om dit type ontwerp in te vullen. Maar als je eenmaal de basis hebt geleerd, kun je veel bijdragen aan de kunst van je eigen nagels. Als u deze vaak draagtasion manicure, zult u waarschijnlijk merken dat er veel opties voor u beschikbaar zijn. Er zijn natuurlijke opties, en dan zijn er versterkers en transformaties. Nadat u de tijd heeft genomen om dit ontwerp goed te krijgen, zult u de vruchten plukken!