Ontdek de voordelen van een Keratine behandeling in Tilburg

Wat is een Keratine behandeling?

keratine behandeling tilburg

Keratinebehandelingen, ook bekend als Keratin Smoothing, zijn chemische behandelingen die schade en opbouw van het haar helpen elimineren, waardoor je haar sterker, glanzender en gezonder wordt. In plaats van uw haar te wassen, gebruikt de behandeling een keratinerijk masker dat met een staafje op het haar wordt aangebracht. In tegenstelling tot traditionele shampoos reinigt de behandeling het haar niet, maar voedt het. De behandeling is ontworpen om de glans te verhogen en pluis te elimineren door de textuur van het haar te herstellen. Het is ideaal voor alle haartypes, inclusief gekleurd haar en stug haar.

Wanneer het haar beschadigd is, worden de strengen zwak en broos. De behandeling brengt keratine in het haar, versterkt het en elimineert schade voor gezonder uitziend haar. De behandeling is bedoeld als aanvulling op uw normale shampooroutine.

Hoe werkt een Keratine behandeling in Tilburg?

De behandeling is doordrenkt met een verdunde vorm van keratine die met een staafje op het haar wordt aangebracht. Het staafje blijft 10 tot 20 minuten zitten voordat het wordt uitgespoeld. In tegenstelling tot traditionele shampoos reinigt de behandeling het haar niet, maar voedt het. Wanneer de behandeling wordt toegepast, wordt het haar bedekt met een keratinemasker dat de buitenste laag van elke streng versterkt en gespleten punten elimineert om het evenwicht over de hele lengte van het haar te herstellen. De behandeling kan worden gebruikt om pluizig, krullend of stug haar te temmen en kan worden toegepast op het hele hoofd of delen van het hoofd, afhankelijk van de voorkeur van de salon.

Conclusie

Het lijdt geen twijfel dat een Keratine behandeling in Tilburg een gunstige investering is voor je haar. Niet alleen zal het helpen de gezondheid van je haar te versterken en te herstellen, maar het zal ook een stuk goedkoper zijn dan een haartransplantatie! Als je er nieuwsgierig naar bent, plan dan vandaag nog een afspraak in bij een van de bovenstaande salons en ervaar zelf de voordelen.