Wat is de prijs van een gezichtsbehandeling?

Gezichtsbehandeling Hilversum

V: Kunnen we een volledige transformatie verwachten?

A: Eén behandeling zal u helpen om uw hele look te veranderen, maar u moet terugkomen voor vervolgafspraken om uw nieuwe look te perfectioneren.

V: Kan een vrouw een gezichtsbehandeling voor mannen krijgen?

A: Nee, normaal is het andersom.

V: Wat is een multi-facelift?

A: Een multi-facelift is een behandeling die op meer dan één deel van het lichaam wordt uitgevoerd. Het wordt gewoonlijk uitgevoerd op een mannelijke en vrouwelijke combinatie. Het is de toevoeging van verschillende injecteerbare stoffen en machines die het multi-facelift effect geven. Hoewel het effectief is, is het een ingreep waaraan risico’s verbonden kunnen zijn. Een meervoudige facelift geeft een dramatisch effect dat zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de patiënt te zien is. Het is een facelift zonder littekens die niet invasief is.

V: Hoe lang duurt het voordat een gezichtsprocedure succesvol is?

A: Dat varieert van patiënt tot patiënt. De tijd die nodig is voor een volledige behandeling kan oplopen tot 300 minuten. Een volledige gezichtsprocedure kan 500 dollar kosten plus het honorarium van de arts. Het zou een laatste redmiddel behandeling moeten zijn.

V: Wat is de hersteltijd?

A: De patiënt kan wat zwelling en blauwe plekken rond de ogen hebben en ook dit zal na een paar dagen verdwijnen. Het is van cruciaal belang dat u de instructies van uw arts voor de verzorging van het behandelde gebied opvolgt.

V: Wat zijn de mogelijke risico’s?

A: De patiënt kan tijdelijk nekpijn en/of zwelling ondervinden. Er is een risico op infectie. De arts kan de patiënt antibiotica geven om de infectie te bestrijden. Er kan oogletsel optreden. Dit kan worden behandeld met smerende oplossingen.

V: Hoe pijnlijk is de procedure?

A: Het veroorzaakt geen pijn. Vergeet niet dat het slechts een injectie is. Er is slechts een kortstondig gevoel dat u ervaart wanneer de naald wordt ingebracht.

V: Kunnen andere haren op hetzelfde gebied worden verwijderd?

A: Het is mogelijk om het haar op andere plaatsen van het lichaam te laten verwijderen, aangezien de techniek geperfectioneerd is.

V: Is Botox veilig

A: Ja, het geneesmiddel is veilig. Het wordt geproduceerd door Allergan, een van ’s werelds grootste fabrikanten van medische producten. De duizenden patiënten die de behandeling al meer dan 25 jaar ondergaan, zijn zeer tevreden over de resultaten.

V: Hoe lang zal het duren

A: Dat hangt af van de grootte van het te behandelen gebied. Het kan 4 tot 6 maanden of langer duren voordat het resultaat blijvend is.

V: Wat zijn de effecten zoals

A: De effecten van Botox zijn niet blijvend. Na ongeveer 6 maanden moet u een nieuwe behandeling ondergaan. De behandeling slijt en moet daarna opnieuw worden gedaan. Er kunnen echter tijdelijke bijwerkingen zijn, zoals plaatselijke pijn, roodheid, zwelling en blauwe plekken.

V: Wat zijn de kosten van Botox

A: Dat hangt af van de grootte van het gebied dat u wilt laten behandelen. Het kan zo laag zijn als $500 per sessie of zo hoog als $2000.

Botox is een handelsmerk van Allergan Inc, en vertegenwoordigt niet noodzakelijk het bedrijf of de producten van het bedrijf.

Lees meer

Schoonheidssalon 
Schoonheidsspecialiste