Wenkbrauw ontharing

Wenkbrauwen epileren Den Bosch

Wenkbrauwen spelen een belangrijke rol in de manier waarop anderen ons zien, de manier waarop we onszelf zien. We zijn allemaal zelfbewust over hoe we eruit zien en kunnen vaak make-up gebruiken om onze gebreken te verbergen. Voor vrouwen is een van de meest effectieve manieren om onze minder verzorgde gelaatstrekken te verbergen het wegplukken van die fijne, verdwaalde haartjes.

Voor sommige vrouwen is de wenkbrauw een lastpost. Sommige vrouwen hebben hun wenkbrauwen geëpileerd toen ze klein waren, dus hun wenkbrauwen zijn ruw:

onontkoombaar om met het blote oog gevonden te worden

onontkoombaar om gevonden te worden door een persoon van het andere geslacht

onontkoombaar om verwijderd te worden

Met andere woorden, als een vrouw een baard heeft, hoeft zij zich geen zorgen te maken over de mogelijkheid dat haar wenkbrauwen los van de baard worden gevonden. Ze kan haar wenkbrauwen met rust laten en toch een vriendje hebben die ze aantrekkelijk vindt.

Komt het bij vrouwen op die hun wenkbrauwen laten kleuren? Het antwoord is ja. De roodheid die gepaard gaat met gekneusde wenkbrauwen en de jeuk die gepaard gaat met het verwijderen ervan zijn een paar van de ongemakken die gepaard gaan met het laten epileren van onze wenkbrauwen.

Omdat onze wenkbrauwen zo dicht bij de brug van onze neus zitten, hebben ze ook de neiging om van onze ouders te worden geërfd. Dit betekent dat we er op een dag vanaf zullen moeten of dat iemand in de familie ermee zal moeten leren leven.

Het meest voor de hand liggende antwoord op de behoefte aan permanente wenkbrauwontharing is dat we het nooit meer hoeven te doen. Maar is dat echt nooit? Stel je voor dat je je nooit meer hoeft te scheren. Stel je voor dat je nooit meer hoeft te plukken. Als dat niet goed genoeg klinkt voor jou, is er nog een goede optie.

Aangezien de wenkbrauwen een van de meest opvallende delen van het gezicht zijn, is het veilig om te zeggen dat als je je wenkbrauwen niet mooi vindt, andere mensen dat zullen opmerken. Zelfs als je er niet aan denkt, elke keer als je in de spiegel kijkt zie je ze. Er zijn veel verschillende wenkbrauwproducten verkrijgbaar die beweren, of sterk aanbevelen, dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en geweldige resultaten opleveren.

Met alle opties die zoveel mensen kiezen, is er echt een keuze? Ja, die is er. Je moet de optie kiezen waarbij jij je prettig voelt met je uiterlijk. Het kiezen van het juiste wenkbrauw product kan je vaak leiden tot het creëren van de perfecte wenkbrauw voor jou.

Vergeet echter niet dat u niet bij de permanente optie hoeft te blijven. Met de vele opties die vandaag de dag beschikbaar zijn, is er geen reden waarom je niet in staat zou zijn om precies de juiste oplossing voor jou te vinden. Vergeet niet dat het niet alleen de optionele extra haren zijn die je problemen bezorgen. Veel mensen zijn ongelukkig omdat ze gewoon niet genoeg kunnen epileren, harsen of epileren om al het extra haar weg te krijgen.

Er bestaan meer permanente opties voor degenen die hun wenkbrauwen volledig willen laten verdwijnen. Een van die opties is een semi-permanente wenkbrauwlift. Deze behandeling werkt door micro-glycolzuur in de huid te brengen, gevolgd door het uittrekken van de haartjes. Het is veel natuurlijker dan harsen en minder pijnlijk dan epileren.

Er zijn ook veel verschillende professionele wenkbrauwvormende oefeningen die met duimen en vingers kunnen worden uitgevoerd. Deze oefeningen versterken de wenkbrauwspieren geleidelijk en zorgen ervoor dat de wenkbrauwen er evenwichtiger en natuurlijker uitzien. Dit is een ideale oplossing voor degenen die niet in staat zijn hun wenkbrauwen vorm te geven met behulp van hulpmiddelen.

Als je je wenkbrauwen in vorm moet brengen, begin dan met de eenvoudigere opties. Ten eerste kun je alle verdwaalde haartjes epileren. Als alternatief kun je een aantal wenkbrauw scheerapparaten gebruiken om je voorgoed van die verdwaalde wenkbrauw haren af te helpen. Wees voorzichtig met de pincetten en scheerapparaten en gebruik ze voorzichtig.

Als je niet in staat bent om alle verdwaalde haartjes te epileren, kun je overwegen om ze te laten verwijderen met een pincet. Je kunt ook overwegen om je wenkbrauwen te laten waxen in een vorm die jij comfortabeler vindt. Ook hier is het belangrijk dat je voorzichtig met de wax omgaat en ervoor zorgt dat het niet te hard wordt aangebracht.

Het is even belangrijk om je wenkbrauwen vorm te geven met de toppen van je vingers. Kies een warme en vochtige omgevingsconditioner en breng deze aan op de wenkbrauwen. Begin bij de binnenste ooghoek en druk uw vingertop korte tijd tegen de huid van de wenkbrauw. Rol vervolgens de wenkbrauw op en houd hem even op zijn plaats. Verwijder vervolgens uw vingertop tegen de huid van de wenkbrauw. Rol de wenkbrauw opnieuw op en houd hem op zijn plaats.

Lees meer

Schoonheid salon